شاید برای شما هم پیش آمده باشد که شنیده باشید جراحی بینی روی بینی های گوشتی بی تاثیر است. در این مقاله قصد داریم شما را با تاثیر مدل بینی بر روی عمل جراحی بینی آشنا کنیم.
جراحی بینی گوشتی
به طور کلی ماهیت بینی گوشتی همراه با پوستی ضخیم و غضروفی ضعیف و نازک است. بسیاری از بهترین جراح بینی گوشتی صورت گرفته در گذشته ناموفق شناخته میشود چرا که با گذشت زمان بینی طرح و سایز قبلی خود را پیدا کرده است. چرا که روش تراشیدن غضروف ها و نازک کردن آنها در جراحی بینی گوشتی تاثیر چندانی ندارد.

روش موفق و متداول امروزی بر تقویت غضروف بینی و استحکام بخشیدن به ساختار آن در جهت فرم دهی به بینی استوار است و توانسته نتایج موفق تر و بدون بازگشت را به دنبال داشته باشد. در این جراحی غضروف را از سپتوم بینی که همان تیغه وسط بینی است برداشته و به سمت قسمت نوک بینی قرار داده می شود که می تواند باعث تقویت غضروف نوک بینی شود و از برگشت حالت قبلی بینی خودداری کند.
اگر جراحی بینی گوشتی توسط فرد ماهر و با تکنیک متفاوت از جراحی بینی استخوانی انجام شود احتمال موفقیت آن بسیار بالاست و نیازی به نگرانی در خصوص برگشت پذیری وجود نخواهد داشت. به منظور اطمینان از تبحر جراح خود بهتر است در ابتدا با تعدادی از جراحی بینی گوشتی که توسط او انجام شده است و چند سال از انجام جراحی بینی گوشتی آنها گذشته است صحبت کنید و پس از اطمینان از تبحر جراح خود در زمینه جراحی بینی گوشتی زمان جراحی خود را قطعی کنید.
لازم است تا پیش از جراحی به تمام توصیه های پزشک خود عمل کنید تا مشکل خاصی در حین و یا پس از جراحی برای شما پیش نیاید. در این میان اصولا اکثر پزشکان توصیه می کنند شب پیش از جراحی غذای سنگین نخورید، حمام کنید و مراقب باشید سرما نخورید و به علاوه 8 ساعت پیش از جراحی از خوردن و آشامیدن بپرهیزید. در صورت پر بودن معده احتمال برگشت و وارد شدن آن به مجراهای تنفسی بالاست. وجود هرگونه کرم و مواد آرایشی در روز جراحی میتواند باعث ورود مواد خطرناک درون محصولات آرایشی به بدن شود، بنابراین به هیچ عنوان از کرم و لوازم آرایشی بر روی پوست خود استفاده نکنید. شرح حال کاملی از بیماریها و قرصهای مصرفی خود به پزشکتان بدهید و با صلاح دید او به ادامه و یا قطع قرص و جایگزین کردن آن با قرص های دیگر بپردازید. خانمهایی که در روز عمل در دوره عادت ماهانه خود قرار دارند باید حتما این مسئله راه به پزشکشان اطلاع دهند.
وابسته به نوع جراحی بینی گوشتی و توصیه جراح ممکن است لازم باشد مراقبتهای سختگیرانهتری داشته باشید. توجه کنید که انجام این مراقبتها به نتیجه بخش تر بودن عمل بینی شما بسیار کمک میک ند و انجام آنها بسیار ضروری است. عموما در جراحی بینی گوشتی لازم است مدت زمان طولانیتری از چسب بینی استفاده شود. نحوه چسب زدن بینی را در ویدئو زیر می توانید مشاهده بفرمایید .
جراحی بینی استخوانی
نکته مهم دیگر در خصوص غضروف در جراحی بینی استخوانی و جراحی بینی گوشتی است. در مورد بینی های گوشتی ناحیه غضروف دارای حالت غضروفی ضعیف است. این در حالی است که در غضروف بینی استخوانی یک غضروف قوی و مقاوم است. در خصوص جراحی بینی استخوانی عموما در اکثر افراد به علت عواملی مانند وراثت و یا ضربهها و شکستگیهای مختلف ناحیه پل بینی دارای شکستگی و یا برآمدگی است. بنابراین جراح با کمک ایجاد برش و انجلم تغییرات استئوتومی به رفع این ایرادات میپردازد.
به طور کلی ماهیت بینی استخوانی دارای پوستی نسبتا نازک است ولی در ناحیه استخوان بینی حالت عقابی و یا قوزدار مشاهده میشود. به علت نازک بودن پوست بینی تراش بینی ساده تر و در نتیجه زیبایی در مورد جراحی بینی استخوانی بیشتر به چشم میآید و نتیجه بارزتر خواهد بود.
یکی از مشکلات رایج که میتواند علاوه بر زیبایی بحث تنفس فرد را نیز با مشکل مواجه کند انحراف تیغه بینی است. در این حالت تیغه بینی که با نام سپتوم شناخته میشود در ناحیه وسط بینی و به صورت مستقیم قرار نگرفته است. ممکن است وراثت و یا شکستگی این حالت را در برخی افراد به صورت بارز نمایان کند به گونه ای که به طور واضح با نگاه کردن به بینی مشکل آن مشخص است. اما در برخی افراد نیز با اینکه حالت بینی کاملا متقارن است مشکلات تنفسی نمایان کننده انحراف بینی است.
اقداماتی که لازم است پیش از جراحی بینی استخوانی انجام شود تفاوت خاصی با اقداماتی که لازم است پیش از جراحی بینی گوشتی انجام شود ندارد. تنها مسئله مهم در خصوص تفاوت این جراحی تکنیک پزشک است و در صورت داشتن هر یک از انواع بینی بهتر است پزشک خود را به دقت انتخاب کنید تا بهترین نتیجه مد نظرتان حاصل شود.
نکته متفاوت در دیگر در جراحی بینی استخوانی با جراحی بینی گوشتی مسئله برگشت پذیری است. چرا که عملکرد به کار رفته در جراحی بینی استخوانی احتمال برگشت پذیری حالت قبلی بسیار پایین است و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

0 دیدگاه